Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Online shop

Frog

>> Friday, May 15, 2009


Video sekor katak yg malang. . Hahahaha

Posted by ShoZu

Read more...

Hilang Keburingan

N95,tv out cable,ngage game.ditambah plak ngan tv gedabak sbijik,krusi malas yg buleh lipat tu ngan sgelas ribena. .maka terciptalah satu kerja yg x mendatangkan hasil. .huahua! Tp nk wAt cane dah xde mende nk uat kat ari mggu neh..bdn pn x brape sht,tpksela ngadap natang neh.ilang gak rase buring yg mlanda neh.Ade awek pn jarang c0l dah,mklum la bizi katenye duk study.. Xpela awekku,teruskn usaha murni mu itu,akn k sap0t dr blakang.. Ngeh ngeh ngeh. . . .

Read more...

Aku Dalam Dilema

Mase ni aku tgh baring. .demam skit,bdn ni rase pns jek nk bgn pun xlarat. Ni adik aku pnye pasal r neh,jangkit ngan dia. Ngapela ngk0 transfer pnyakitmu kat aku dik oi. . . Mcm la xde org lain lg dah kat kwsn ni,aku gak la tmpt ko transfer virus tu.

Aku ni dah la x kuat,mudah sgt dpt virus,apelagi virus yg duk berkeliaran kat udara neh,antibodi kurang katekan. .

Dedi aku s0h g klinik tu,tp aku bese r. .panadol kat kdai india tu gak la yg aku bedal,org ckp pil kat klinik tu pun lbh krg cam panadol gak just cop kat ubt je lain. . .

Read more...

Pencuri getah


Kena tibai kat ladang getah,dgr dr dialog kat video rasenye mamat ni nk curik getah. .lyn je.

Read more...

kerana_awek..


Video klip tentang seorang remaja yg membunuh diri dengan menggantung diri .. Sgguh menyayat hati. Punca bliau bertindak begitu dipercayai kerana ptus cinta.

Read more...

Tembikai mini


Tembikai mini yg dikenali dengan Pepquino dilancar di britain yg memiliki saiz 20 kali lbh kcil berbanding tembikai biasa.

Ia berukuran 3cm pnjang tapi memiliki corak yg lbh nyata brbanding tembikai biasa.pengeluar belanda menemui tembikai ini di amerika selatan dan membawanya balik dan kemudian menanamnya didalam rumah hijau.

Er...blh mkn ke?

Read more...

Keranda


Gmbr kat atas adalah sebuah keranda untuk joe jackson yg menyimpan wang untuk membeli kereta idamannya itu apabila meninggal dunia selepas diserang penyakit sawan.

Dia dikebumikan dalam keranda itu yg dibuat oleh bapanya.peniaga alat ganti kereta berkata
Dia hanya hidup untuk kereta dan sentiasa impikan sbuah Ford Focus.

Read more...

Kenapa tak dapat anak

>> Saturday, May 2, 2009

Hehehe. . .kawin dah 3 taun,tp anak sorang pun takde,si ayah kempunan nak timang cucu,tp alasan yg dberi, hm. .dah takde rezeki lagi abah. .hehe.betul ke? Ni ada beberapa sebab sebenar untuk si abah yg kempunan tu.

1 . "ala. .kami tanak anak lagi..lgpun kami keje, sape nk jaga baby nnti?"
2 . "Tanak lar branak,nanti tak pasal2 tubuh ni naik lak.."
3 . "belum tibe masa lagi..kami nak hidup berdua dlu buat masa ni"

4 . "kewangan kami belum kuat lagi,makan minum kami bdua pn tak teratur lagi"
5 . "mengandung? Lmbt lg..syg baru umur 18.."
6 . "azman tu jenis tak suka kat budak2..nanti la mak iza pujuk dia.."
7 . "iza nak tengok dulu man boleh hidup tak ngan iza,iza takut dia tggal iza bila dah ada anak nanti..
8 . "mak nak cucu? La. . .kan along tu dah ade anak..

Read more...

Gangs. .

INDEX

RECENT


Back to TOP