Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Online shop

Diari ke?

>> Monday, January 25, 2010

Diari ke ape aku pun tak tau.. Td aku jumpa la sorang minah tu.. Cun ah jgk, ape jgkny dah memang cun. Dia pkai kebaya ijau x bertudung. Lokasi?bus stop kat ipoh.. Aku masuk rapat ngan dia kebetulan mase tu aku pun tggu membe aku duk shoping x turun2 lg..beli anak rimau ke hapa aku no komen lame nak mampos.. Hahaha....

Awk,tggu sape ni?? Aku tanye dia.. Dlm ati aku dah stenby nk lari dah mane tau dia xlayan ke ape ke.. Tp aku xsgke dia jwb soalan aku tu..xdela tgh tggu dedi mai ambik.. Fuh. .ape lg aku goreng pny goreng dpt ah num fon dia.. Siap suroh aku col lagi hah.. Dia kate dia keje kat area situ.. Ade can la aku nk jumpa dia tiap ari.

Nama dia Azriana, kalau ada sesape yg kenal dia tu cepat2 la gtau yer..mane tau dia tu adik korg ke akak ke makwe ke bini korg ke.. xixixi..... (macamane korang nak gtau,komen aku dah disable.. Kahkahkah......) ape2 pun aku nk try usha bdk yana ni smpai dpt.. Gud luck for me.

Read more...

Oh cik gayah

>> Thursday, January 21, 2010

Dalam erti kate lain,aku nyampah kat jiran aku, seluas luas bumi tuhan ni ngape la kat tepi pagar umah aku gak dia campok pampers terpakai .. Org lain pn dapat anak gak,tp takdela over gumbira smpai main campak2 pampers sukati kambing dia jek. .ikotkn ati maunye aku amek pampes tu sume pastuh tulih name dia beso2 kat situ n p edar kat tenet. . .xixixi.... (baguih pny idea..)

Xpe2, esok luse kalau dia wat lg pangai mcm minah senget gtu kompem aku sound cukop2.. Tp dia baru je branak.. Boleh ke aku sound? Nanti jd pape plak sape susah naik turun makamah? Yela yela.. Aku sound lembut2 je.. Cik kak,tujuan sy kerumah cik kak ni untuk meminta sdikit simpati dr cik kak, esok pagi ada baiknya cik kak naik ipoh n cik kak cari tong sampah sbijik utk pampes2 tpakai akak tu berteduh. .ye cik kak? Harap cadangan sy diterima..

Tu dia...

Read more...

Frame Meja

>> Monday, January 11, 2010

Ni meja ke frame gambar ni? Memula aku tengok gmbar ni pn rase pelik gak, sbenarnya ia adalah sebuah meja yg boleh dilipat dan disangkut pada dinding rmh korang.. Genius kan? Meja ni sesuai la untuk korang yg nk jimatkn ruang tamu.

Read more...

Harga rokok turun

>> Wednesday, January 6, 2010

Turun harga?? Betui kat ceq?? Yg dulu2nya asik naik je dah nak turun balik? Apo kono lak neh.. Brita yg aku dengar konon2nya harga rokok nak turun dah riuh satu kampung dah. Depa kata dunhill 14 yg skarang bhrga rm6.90 akn dihentikan terus pengeluarannya dan pek 20 batang je yg dipasarkan dan hrga pek 20 plak rm6.50 , yeke ni??

Harga pek 20 batang skarang neh tak silap aku rm9.30.. Mak aih..gler punye harga. Kalau makan nasik kdai mamak lagi kenyang. .penyakit pun tadak... Ape2 pun keputusan harga rokok ni akan diubah pada bulan april nanti..samada naik atau turun sama2 la kita tunggu...

Read more...

Gangs. .

INDEX

RECENT


Back to TOP