Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Online shop

Opera mini 5.1.sis Symbian

>> Thursday, November 4, 2010

Okeh, aku rasa benda ni patut dikongsi ngan korang2 sumer. Benda ni untuk korang yang nak ber internet kat mana2 je tempat asalkan enset korang ada line .. Apa guna enset canggih2 kalau tak tahu kelebihan dier kan,,,
hehe

DOWNLOAD HERE


ape yang korang cari??? Opera mini 5.1 symbian, Opera mini 5.1.sis, Opera mini handler 5.1.sis, Opera mini 5.1 handler.sis, Opera mini 5.1 mod, Opera mini 5.1 handler ui, opmin 5.1 symbian, opmin 5.1.sis, opmin handler 5.1.sis, opmin handler 5.1.sis, opmin 5.1 mod, opmin 5.1 handler ui.sis

Read more...

Ngeri....

>> Wednesday, September 1, 2010

Vroooommm.......
Panggg!!!!

Try Korang teka bunyi ape? Ceh ni bkn kuiz teka bunyi da... Teka gambo jaooh skali. Ni aku nk citer kat korang, bukak sket palotak korang tu.lagi2 mat rempit yg duk bermaharajakaki kat jalan nuh.

Smalam ade sorang makcik tua eksiden kena langgo.. Yg sedihnya bliau meninggal kat ctu gak, sedih betul kan? Korang memang aa x sedih sebab tu bukan nenek korang.. Yg lg sedihnya mat remput yg langgo..

Sian kat makcik tu x sempat nak raya..anak cucu bliau lak dapat raya dalam kesedihan le jwbnye sekor mat remput pny pasal... Aku bkn kate sumer yg naik moto tu mat remput sbb aku pn naik moto gak.. Yg trase pedas tu ye la kot... Bilela korang nk benti dr wat keje giler kat atas jalan tu eh? Tak bacer paper ke hampir tiap ari ade kawan korang terkubur kat jalan raye... Insap la...

Read more...

Makcik bidah

>> Monday, August 30, 2010

Hah (tut..) , mak bedah nk mtk tlg sket neh,,(cakap menyombong dan mate bliau lilau2 kut laen).
Tolong ape makcik? Aku tanya dia balik, aku tanya pon sebab nk amik ati je, makcik ni sume orang tak suke dier, suke amik tau hal orang, pastu suke sendakan orang lemah, maklomla anak2 dia sume kaye, ni tetibe nak mtk tlg sbb pe aku pon xtau.. Senyap jek umah anak2 kuar kot..

Nuh ha... Tlg tolak keter anak macik jap, macik nak kuar.. (tejuih2 mulut nunjuk kat estima)
Naper lak kne tolak?
Anak macik tu dia paking kat blakang keter macik, kunci dia bawak..
Berat tu macik, mane larat saye sorang nak tolak bas gedabak tu,
dah tanak tolong cakap je la.. Banyak songeh plak,, dia pn masuk dalam umah,marah la tu,

gile ape suh aku tolak sorang2 keter bapak besor gedabak.. Tolak ah sdirik kalu blh...

Read more...

Al mubarak

Assalamualaikum korang sumer woi!! Poser tak ari neh? Kpda yg tak pose tu bawak2 le betobat,korang bukan bebudak lagi dah.. Kalu bebudak tu blh gak aku sebat ngan lidi,hahaha kalau dah beso mcm korang neh ape patot aku wat? Ahh.. Lantok ah...

Sape2 yg nampok sape2 tak poser tu repot jek la kat pulis yer, jago agama, jago maruah, jago mesia.... Yihha.... (lg 3jam lor masuk wktu..) ape patot wat neh

Read more...

Kerja dengan nuffnang

>> Wednesday, August 25, 2010

Untuk blogger saje... Har3....

Best ke stakat ni? Bg aku best je.. Tiap bulan dapat cek. Jd kpda yg belom dapat cek tu meh join aku buat pojek same2 wat keje ngan nuffnang... Carenye sng jer, betol aku x tipu...

Korang klik iklan aku, pastu aku klik iklan kat blog korang plak... Dah klik tu bagitau aa aku kat chatbox ke kat komen ke.. Kalau yg low profile tu gtau kat emel pn buleh... Bagitau skali jumlah klik korang k....

Trimasekeseke..........

Read more...

Remaja melayu

>> Wednesday, May 19, 2010

Semalam aku tengok.. Tengok ape? Tengok google top search kat mesia.. Waduh3,,,
korang nak tau tak ape yang dicari mreka kat google sampai duk kat top search? Aku nak gitau pun serba saloh sbenonye..tapi aku kucewe tamboh pilu ah sbb tak mcm top search kat negare2 lain.. Hu,,, sedih2..
Ni dia snarai terunggul pokcik gugel kat mesia... Tepuk2..
Awek tudung bogel, awek kena rogol, tetek budak 18 tahun, pantat basah, awek kantoi, awek terlanjur, minah rempit projek, papa jahat, raba tetek, raba pantat, budak sekolah bogel, awek rogol pantat tetek raba tudung ........ Dan lain lain.. Maleh aku nak sebot banyak2 sbb mungkin korang pun temasok gak dalam pencarian neh.. Kah3....................

Read more...

Diari ke?

>> Monday, January 25, 2010

Diari ke ape aku pun tak tau.. Td aku jumpa la sorang minah tu.. Cun ah jgk, ape jgkny dah memang cun. Dia pkai kebaya ijau x bertudung. Lokasi?bus stop kat ipoh.. Aku masuk rapat ngan dia kebetulan mase tu aku pun tggu membe aku duk shoping x turun2 lg..beli anak rimau ke hapa aku no komen lame nak mampos.. Hahaha....

Awk,tggu sape ni?? Aku tanye dia.. Dlm ati aku dah stenby nk lari dah mane tau dia xlayan ke ape ke.. Tp aku xsgke dia jwb soalan aku tu..xdela tgh tggu dedi mai ambik.. Fuh. .ape lg aku goreng pny goreng dpt ah num fon dia.. Siap suroh aku col lagi hah.. Dia kate dia keje kat area situ.. Ade can la aku nk jumpa dia tiap ari.

Nama dia Azriana, kalau ada sesape yg kenal dia tu cepat2 la gtau yer..mane tau dia tu adik korg ke akak ke makwe ke bini korg ke.. xixixi..... (macamane korang nak gtau,komen aku dah disable.. Kahkahkah......) ape2 pun aku nk try usha bdk yana ni smpai dpt.. Gud luck for me.

Read more...

Oh cik gayah

>> Thursday, January 21, 2010

Dalam erti kate lain,aku nyampah kat jiran aku, seluas luas bumi tuhan ni ngape la kat tepi pagar umah aku gak dia campok pampers terpakai .. Org lain pn dapat anak gak,tp takdela over gumbira smpai main campak2 pampers sukati kambing dia jek. .ikotkn ati maunye aku amek pampes tu sume pastuh tulih name dia beso2 kat situ n p edar kat tenet. . .xixixi.... (baguih pny idea..)

Xpe2, esok luse kalau dia wat lg pangai mcm minah senget gtu kompem aku sound cukop2.. Tp dia baru je branak.. Boleh ke aku sound? Nanti jd pape plak sape susah naik turun makamah? Yela yela.. Aku sound lembut2 je.. Cik kak,tujuan sy kerumah cik kak ni untuk meminta sdikit simpati dr cik kak, esok pagi ada baiknya cik kak naik ipoh n cik kak cari tong sampah sbijik utk pampes2 tpakai akak tu berteduh. .ye cik kak? Harap cadangan sy diterima..

Tu dia...

Read more...

Frame Meja

>> Monday, January 11, 2010

Ni meja ke frame gambar ni? Memula aku tengok gmbar ni pn rase pelik gak, sbenarnya ia adalah sebuah meja yg boleh dilipat dan disangkut pada dinding rmh korang.. Genius kan? Meja ni sesuai la untuk korang yg nk jimatkn ruang tamu.

Read more...

Harga rokok turun

>> Wednesday, January 6, 2010

Turun harga?? Betui kat ceq?? Yg dulu2nya asik naik je dah nak turun balik? Apo kono lak neh.. Brita yg aku dengar konon2nya harga rokok nak turun dah riuh satu kampung dah. Depa kata dunhill 14 yg skarang bhrga rm6.90 akn dihentikan terus pengeluarannya dan pek 20 batang je yg dipasarkan dan hrga pek 20 plak rm6.50 , yeke ni??

Harga pek 20 batang skarang neh tak silap aku rm9.30.. Mak aih..gler punye harga. Kalau makan nasik kdai mamak lagi kenyang. .penyakit pun tadak... Ape2 pun keputusan harga rokok ni akan diubah pada bulan april nanti..samada naik atau turun sama2 la kita tunggu...

Read more...

Gangs. .

INDEX

RECENT


Back to TOP