Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Online shop

Makcik bidah

>> Monday, August 30, 2010

Hah (tut..) , mak bedah nk mtk tlg sket neh,,(cakap menyombong dan mate bliau lilau2 kut laen).
Tolong ape makcik? Aku tanya dia balik, aku tanya pon sebab nk amik ati je, makcik ni sume orang tak suke dier, suke amik tau hal orang, pastu suke sendakan orang lemah, maklomla anak2 dia sume kaye, ni tetibe nak mtk tlg sbb pe aku pon xtau.. Senyap jek umah anak2 kuar kot..

Nuh ha... Tlg tolak keter anak macik jap, macik nak kuar.. (tejuih2 mulut nunjuk kat estima)
Naper lak kne tolak?
Anak macik tu dia paking kat blakang keter macik, kunci dia bawak..
Berat tu macik, mane larat saye sorang nak tolak bas gedabak tu,
dah tanak tolong cakap je la.. Banyak songeh plak,, dia pn masuk dalam umah,marah la tu,

gile ape suh aku tolak sorang2 keter bapak besor gedabak.. Tolak ah sdirik kalu blh...

Read more...

Al mubarak

Assalamualaikum korang sumer woi!! Poser tak ari neh? Kpda yg tak pose tu bawak2 le betobat,korang bukan bebudak lagi dah.. Kalu bebudak tu blh gak aku sebat ngan lidi,hahaha kalau dah beso mcm korang neh ape patot aku wat? Ahh.. Lantok ah...

Sape2 yg nampok sape2 tak poser tu repot jek la kat pulis yer, jago agama, jago maruah, jago mesia.... Yihha.... (lg 3jam lor masuk wktu..) ape patot wat neh

Read more...

Kerja dengan nuffnang

>> Wednesday, August 25, 2010

Untuk blogger saje... Har3....

Best ke stakat ni? Bg aku best je.. Tiap bulan dapat cek. Jd kpda yg belom dapat cek tu meh join aku buat pojek same2 wat keje ngan nuffnang... Carenye sng jer, betol aku x tipu...

Korang klik iklan aku, pastu aku klik iklan kat blog korang plak... Dah klik tu bagitau aa aku kat chatbox ke kat komen ke.. Kalau yg low profile tu gtau kat emel pn buleh... Bagitau skali jumlah klik korang k....

Trimasekeseke..........

Read more...

Gangs. .

INDEX

RECENT


Back to TOP