Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Online shop

Kerja dengan nuffnang

>> Wednesday, August 25, 2010

Untuk blogger saje... Har3....

Best ke stakat ni? Bg aku best je.. Tiap bulan dapat cek. Jd kpda yg belom dapat cek tu meh join aku buat pojek same2 wat keje ngan nuffnang... Carenye sng jer, betol aku x tipu...

Korang klik iklan aku, pastu aku klik iklan kat blog korang plak... Dah klik tu bagitau aa aku kat chatbox ke kat komen ke.. Kalau yg low profile tu gtau kat emel pn buleh... Bagitau skali jumlah klik korang k....

Trimasekeseke..........

0 comments:

Gangs. .

INDEX

RECENT


Back to TOP